Lirik Lagu Emily Young – Tresno Krupuk

Tresno Krupuk – Emily Young

Tresnomu Koyo Krupuk
Soyo Suwi Kok Tambah Melempem
Tengik Mendemi Garai Watuk
Terus Nyeriki Nong Ati
Tengik Mendemi Garai Watuk
Terus Nyeriki Nong Ati

Enteng Ucapmu Koyo Bobote Kapuk
Tresnomu Koyo Laler Rono Rene Terus Miber
Mencla Mencle Omongmu Ora Keneng Di Gugu
Atiku Nyesel Ngerasakke Tumindakmu

Atiku Loro Tresnoku Musno Kerono Riko
Ku Putus Saja Tali Asmara Dengan Dirimu
Dengan Dirimu

Dag Dig Dug Rasane Ati Iki
Naliko Iling Bien Waktu Sek Pas Pacaran
Kau Manjain Aku Nuruti Yang Aku Mau
Kau Manjain Aku Nuruti Yang Aku Mau

Lain Cerito Sak Iki Kok Wis Bedo
Tresnomu Kok Ngerencem Suwi Suwi Melempem
Terae Kui Modusmu Kowe Nyedeki Aku
Alus Tombak Cucukmu Kau Permainkan Aku

Atiku Loro Tresnoku Musno Kerono Riko
Ku Putus Saja Tali Asmara Dengan Dirimu
Atiku Loro Tresnoku Musno Kerono Riko
Ku Putus Saja Tali Asmara Dengan Dirimu
Dengan Dirimu