Lirik Lagu Esta Joss – Ditinggal Kawin

Ditinggal Kawin – Esta Joss

Kasih Nangapa Sampai Hati
Ngomong Cinta Ngajak Kawinan
Tapi Nyatane Kawin Karo Wong Lian
Dasar Pendusta….
Sakit….sakit….

Pesta Perkawinan Sira
Tangisane Kita
Akad Nikahe Sira
Duka Larae Kita

Wonge Alim Ayu Ning Rupa
Jahate Ampun….
Kegila… Gila…

Ora Teksangka Bli Tekduga
Sira Ingkar Janji
Badan Urip Kaya Mati
Di Iris Langka Getih
Wong Demen Di Tinggal Kawin
Larane Ampun…nusuk Ning Batin

Ngomong Cinta….
Ngajak Kawinan…
Tapi Nyatane Kawin…
Karo Wong Lian..

Hubungan Cinta Wis Geger Ander
Tapi Nyatane Sira
Milih Wong Sejen
Nyandang Larah
Nyandang Wirang
Ati Sekarat
Kekasi Hiyanat

Ora Teksangka Bli Tekduga
Sira Ingkar Janji
Badan Urip Kaya Mati
Di Iris Langka Getih
Wong Demen Di Tinggal Kawin
Larane Ampun…nusuk Ning Batin

Ngomong Cinta….
Ngajak Kawinan…
Tapi Nyatane Kawin…
Karo Wong Lian..

Hubungan Cinta Wis Geger Ander
Tapi Nyatane Sira
Milih Wong Sejen
Nyandang Larah
Nyandang Wirang
Ati Sekarat
Kekasi Hiyanat

Pesta Perkawinan Sira
Tangisane Kita
Akad Nikahe Sira
Duka Larae Kita

Wonge Alim Ayu Ning Rupa
Jahate Ampun….
Kegila… Gila…