Lirik Lagu Rohid Falak – Kedanan

Kedanan – Rohid Falak

Mengkenen Duh Rasane
Kebayang Kekatonen Bae
Ning Batin Sun Slalu Kelingan
Rasane Kaya Lagi Keedanan

Wong Wadon Ayu Pirang Pirang
Sing Demen Kakang Ora Kurang
Tapi Kepriben Mung Cuma Yayang
Ning Ati Bli Bisa Ilang

Kelingan Bae Manis Meseme
Kebayang Bae Kalem Omonge
Kuayang Temen Rasa Senenge
Yen Kakang Dadi Jodone

Memang Kakang Wis Due Anak Lan Rabi
Tapi Priben Ati Ora Bisa Kelalen

Awan Bengi Kebayang Uga Keimpi
Gemuyune Gawe Kangen Ning Ati
Kembang Jambe Megar Ning Pangkon
Mengkenen Rasane Demen Durung Kelakon
Kembang Jembe Murag Ning Taman
Mengkeken Rasane Kaya Wong Wis Kedanan

Kelingan Bae Manis Meseme
Kebayang Bae Kalem Omonge
Kuayang Temen Rasa Senenge
Yen Kakang Dadi Jodone

Memang Kakang Wis Due Anak Lan Rabi
Tapi Priben Ati Ora Bisa Kelalen

Awan Bengi Kebayang Uga Keimpi
Gemuyune Gawe Kangen Ning Ati
Kembang Jambe Megar Ning Pangkon
Mengkenen Rasane Demen Durung Kelakon
Kembang Jembe Murag Ning Taman
Mengkeken Rasane Kaya Wong Wis Kedanan

Kelingan Bae Manis Meseme
Kebayang Bae Kalem Omonge
Kuayang Temen Rasa Senenge
Yen Kakang Dadi Jodone