Lirik Lagu Rudi Setro – Tangisan Hati

Tangisan Hati – Rudi Setro

Semilir Angin Sawah Lembut
Lukisan Wajahmu Selalu Terkenang
Langka Maning
Cuman Senok Sing Tek Sayang
Wajae Slalu Nggandul
Ning Pikiran

Angin Tulung Kirimaken
Salam Kanggo Kekasih Sing Adoh
Ati Kula
Kelingan Bae Pengen Ketemu
Waktu Bengen Ning Cangkingan

Udan Angin Melu Nyakseni
Tangisan Hati Sing Dadi Saksi

Umah Bocor
Cuma Senok Sing Di Eling
Kapan Bae Bisa Ketemu Maning

Kaya Waktu Bengen
Waktu Ning Pinggir Dalan
Cuma Foto Sing Dadi Pengobat Rindu

Angin Tulung Kirimaken
Salam Kanggo Kekasih Sing Adoh
Ati Kula
Kelingan Bae Pengen Ketemu
Waktu Bengen Ning Cangkingan

Udan Angin Melu Nyakseni
Tangisan Hati Sing Dadi Saksi

Umah Bocor
Cuma Senok Sing Di Eling
Kapan Bae Bisa Ketemu Maning

Kaya Waktu Bengen
Waktu Ning Pinggir Dalan
Cuma Foto Sing Dadi Pengobat Rindu

Semilir Angin Sawah Lembut
Lukisan Wajahmu Selalu Terkenang
Langka Maning
Cuman Senok Sing Tek Sayang
Wajae Slalu Nggandul
Ning Pikiran

Angin Tulung Kirimaken
Salam Kanggo Kekasih Sing Adoh
Ati Kula
Kelingan Bae Pengen Ketemu
Waktu Bengen Ning Cangkingan