Lirik Lagu Watty Zestock – Slender Keplater

Slender Kepater – Watty Zestock

Sing Bengen Wis Ketenger
Sampean Lanang Pinter
Demene Bli Angger
Sering Muter Muter
Mirip Kaya Slender Kepater….

Sampean Tukang Gombal
Nganggone Jurus Nakal
Dianggepe Kula
Wong Wadon Sing Culun
Sing Gelem Ning Karang Suwung…

Cinta Dudu Kopi Bisa Dicicipi
Ditiup Dingin Ora Dikawin…
Bengen Hampir Gelem Dilamar Sampean
Barang Uwis Weruh Duh Angkat Tangan…

Bagen Kula Bli Duwe Laki
Daripada Sering Lara Ati…

Sampean Tukang Gombal
Nganggone Jurus Nakal
Dianggepe Kula
Wong Wadon Sing Culun
Sing Gelem Ning Karang Suwung…

Cinta Dudu Kopi Bisa Dicicipi
Ditiup Dingin Ora Dikawin…
Bengen Hampir Gelem Dilamar Sampean
Barang Uwis Weruh Duh Angkat Tangan…

Bagen Kula Bli Duwe Laki
Daripada Sering Lara Ati…

Sing Bengen Wis Ketenger
Sampean Lanang Pinter
Demene Bli Angger
Sering Muter Muter
Mirip Kaya Slender Kepater…