Lirik Lagu Yani Ridho – Tua Ning Dalan

Yani Ridho – Tua Ning Dalan

Wis Renta Dipangan Usia
Sisa Tenaga Nambah Payah

Tambah Umur Tambah Tua
Tenaga Ya Uwis Langka…

Mumpung Lagi Masih Pada Rosa
Sing Solota Wekel Mekaya
Aja Kanggo Poya Poya
Sing Ingeta Ning Keluarga…

Anak Lan Rabi Ning Umah Ngenteni..

Esuk Sore Lunga Teka
Banting Tulang Luruh Pekaya
Mareki Wayah Tua Kanggo Sangu Liren
Ya Angger Langka…

Kien Masih Ngayarana
Sing Kampung Mangkat Ning Kota
Nyumponi Ekonomi
Demi Anak Lan Rabi Ning Umah…

Molak Malek Angger Kangelan
Sampe Tua Ning Dalan…

Mumpung Lagi Masih Pada Rosa
Sing Solota Wekel Mekaya
Aja Kanggo Poya Poya
Sing Ingeta Ning Keluarga…

Anak Lan Rabi Ning Umah Ngenteni..

Esuk Sore Lunga Teka
Banting Tulang Luruh Pekaya
Mareki Wayah Tua Kanggo Sangu Liren
Ya Angger Langka…

Kien Masih Ngayarana
Sing Kampung Mangkat Ning Kota
Nyumponi Ekonomi
Demi Anak Lan Rabi Ning Umah…

Molak Malek Angger Kangelan
Sampe Tua Ning Dalan…

Wis Renta Dipangan Usia
Sisa Tenaga Nambah Payah
Tambah Umur Tambah Tua
Tenaga Ya Uwis Langka…

Mumpung Lagi Masih Pada Rosa
Sing Solota Wekel Mekaya
Aja Kanggo Poya Poya
Sing Ingeta Ning Keluarga…

Anak Lan Rabi Ning Umah Ngenteni..