Lirik Lagu Gethuk – Didi Kempot

Didi Kempot – Gethuk

Sore-sore Padang Bulan
Ayo Konco Podo Dolanan
Rene-rene Bebarengan
Rame-rame E.do Gegojegan

Kae-kae Rembulane
Yen Disawang Kok Ngawe-awe
Koyo-koyo Ngelingake
Konco Kabeh Ojo Turu Sore-sore

Gethuk, Asale Soko Telo
Moto Ngantuk, Iku Tambane Opo?
Ach Ach. Halah Getuk Asale Soko Telo
Yen Ra Petuk Atine Rodo Gelo

Jo Ngono Mas
Ojo-ojo Ngono
Kadung Janji Mas
Aku Mengko Gelo