Anisa Salma

Lirik Lagu Anisa Salma – Lilo

Lilo - Anisa Salma Opo Wis Ora Kelingan Sumpah Janjimu Mung Marang Aku Sineksen Lintang Rembulan Jarene Tresnamu Mung Kanggo Aku Wis Nganti Telung Ketigo Nanging Sliramu Ora Kirim Warto Bareng Saik...

Lirik Lagu Anisa Salma – Sepine Wengi dan Terjemahan

Sepine Wengi - Anisa Salma Cobo Sawangen Langit Wengi Iki Kemerlip Lintang Nambahi Kangene Ati Opo Ra Kelingan Naliko Pacaran Koe Nate Janji Ra Bakal Mbok Blenjani Nanging Saiki Koe Ono Ngendi Teko...

Lirik Lagu Anisa Salma – Nggrogot Ati dan Terjemahan

Nggrogot Ati - Anisa Salma Dun Demeni Sun Welasi Riko Duh Pujaning Ati Riko Bengen Hang Ngumbar Janji Tapi Saiki Riko Loro Ati Opo Keroso Opo Rumongso Welas Sun Suci Malah Riko Larani Sucine Welas ...

Lirik Lagu Anisa Salma – Kangen Neckerie

Kangen Neckerie - Anisa Salma Sepine Wengi Iki Neng Kene Aku Ngenteni Kesuwen-suwene Wis Pirang Sasi Neng Nickerie Kowe Ra Bali Opo Aku Salah Naliko Urip Sak Omah Rembulan Sing Ngilo Ono Segoro Pa...

Lirik Lagu Anisa Salma feat Dhe Baz – Satu Cinta

Satu Cinta - Anisa Salma Feat Dhe Baz Tak Terasa Tlah Lama Aku Menemanimu Hidup Bersamaku Berbagi Rasa Tak Ada Yang Berubah Rasa Cinta Di Hati Cintaku Hanya Satu Untuk Dirimu Hanya Untukmu Sayang D...