Dhevy Geranium

Lirik Lagu Dhevy Geranium – Rembulan

Rembulan - Dhevy Geranium Rembulan Ing Wengi Tansah Hanyekseni Endah Paras Manis Esem Lan Guyumu Kinambaring Batin Tan Biso Ngelaleke Yati Kangmas Ora Ono Liyane Tatapan Netramu Nembus Ing Atiku Ag...