Nunung Alvi

Lirik Lagu Nunung Alvi – Aja Melang

Aja Melang - Nunung Alvi Aja Melang Aduh..kakang Sing Tek Sayang Duh… Aja Bimbang Kula Bli Bakal Kegembang Bagen Sugih, Duda Gandang Duh..bli Bakal Kecangcang Aja Gimir Aduh..kakang Sing Tek Saya...

Lirik Lagu Nunung Alvi Ft. Rizal Pramudya – Ketemu Jodoh

Ketemu Jodoh - Nunung Alvi Feat Rizal Pramudya Hasrat Ning Ati Kepengen Gage Duweni Tapi Ora Wani Sebab Masih Due Laki Terpaksa Cinta Tek Pendem Ning Jero Dada Kang Terus Terang Sing Bengen Kula Gan...

Lirik Lagu Nunung Alvi – Maca Yasin

Maca Yasin - Nunung Alvi Kaya Kelingan Bae Ati Kula Ning Sampean Slalu Kebayang Bayang Kaya Ana Ning Adepan Apa Bae Tek Lakoni A Sal Bisa Dadi Siji Sing Awit Puasa Mutih Sampe Tekang Pati Geni Awa...

Lirik Lagu Nunung Alvi – Wulan Ketutup Mendung

Wulan Ketutup Mendung - Nunung Alvi Yen Sedina Bli Ketemu Rasa Rindu Bli Bisa Kebendung Kaya Tungkeb Bumi Langit Jagat Padang Tapi Peteng Delengan... Ibarat Wulan Ketutup Mendung Pikir Ngelamun Jag...

Lirik Lagu Nunung Alvi Feat Rizal Pramudya – Sumbu Ketemu Tutup

Sumbu Ketemu Tutup - Nunung Alvi Ft. Rizal Pramudya Arep... Jero Cetek Kaline Banyu Mili Tumus Isi Telane Nafsu Seumur Kupu Ilang Sepenjagongan Memang Bebandane Jodoh Tekang Temune Arep.. Duwur End...

Lirik Lagu Nunung Alvi – Tinggal Cerita

Tinggal Cerita - Nunung Alvi Rasa Atis Waktu Ning Wayah Bengi Semilir Sepoi Angin Ngiliri Cuma Ngerungukna Suara Manuk Pada Nembang Mbaturi Batin Kula Sing Sepi Sampe Kapan Kang Kula Kon Nonggoni S...

Lirik Lagu Nunung Alvi – Doi

Doi - Nunung Alvi Do’i Do’i Do’i, Si Do’i Pacar Sayang.. Do’i Do’i Do’i, Do’i Pemuda Sayang.. Hatiku Rasa Bimbang, Wis Lawas Bli Kesawang.. Do’i Do’i Do’i, Si Do’i Pacar Say...

Lirik Lagu Nunung Alvi – Srabi Bunder

Srabi Bunder - Nunung Alvi Di Undang-undang, Di Awe-awe Wong Meneng Bae Semene Pareke Kaya Wong Bli Kenal Kang Ning Demenane Manuk Ketilang Mencloke Ning Kandang Aja Malang Malang Cintane Sampean B...

Lirik Lagu Nunung Alvi – Kesandung Cinta

Kesandung Cinta - Nunung Alvi Kakang Wis Due Rabi Kula Wis Due Laki Wong Loro Pada Demene Angel Diilangakene Lamon Wis Mabok Cinta Urip Bli Wedi Dosa Lamon Pager Doyong Wis Apa Gebrage Bae Cinta B...

Lirik Lagu Nunung Alvi – Lecek Lenong

Lecek Lenong - Nunung Alvi Lara Ati Kerasa Lara Rasane Wong Dihianati Cinta Demenan Ora Kuat Nahan Godaan Kien Selingkuh Karo Batur Kerjaan Panase Geni Durung Sepira Bli Nyusul Panase Ati Kula Sam...

Lirik Lagu Nunung Alvi – Buaya Dikadali

Buaya Dikadali - Nunung Alvi Rasane Wis Ora Tahan Rumah Tangga Lan Sampean Kula Di Nggep Arca Ngadeg Bli Due Rasa Saban Dina Di Lelara Yen Laki Doyan Demenan Kula Gah Bisa Selingkuhan Kula Bli Are...

Lirik Lagu Nunung Alvi Feat Asep Risyanto – Jual Mahal

Nunung Alvi Ft. Asep Risyanto - Jual Mahal Pura Pura Jual Mahal, Persis Kaya Wong Bli Kenal Kelingan Waktu Semana, Kan Pernah Janji Setia Demi Tuhan Kula Samar, Hallo Kang Mas Apa Khabar Wis Setahu...